idéSelskabet | Kunsten af stilhed – Retreat
22048
post-template-default,single,single-post,postid-22048,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Kunsten af stilhed – Retreat

I en verden med ustandselige forstyrrelser og forventninger og krav, kan være en forklaring på at flere og flere desperat ønsker, at være ”unplugt” og leve kortere eller længere perioder i stilhed. Kom med på “Retreat” og få en introduktion til “Kunsten af Stilhed”!


idéSelskabet har ladet os inspirere af Leonard Cohen, Mathama Gandi, Marcel Proust og Emily Dickins og deres indgang til at bruge stilhed som en ressource for deres selvindsigt, inspiration og kreativitet. Den forståelse har vi tilsat viden omkring hjernes funktioner, og ikke mindst behov for at restituere, sammen med de seneste teorier omkring psykoterapi og mindfulness.

 

Stilhed bidrager til en form for meditativ tilstand, som forskningen peger på kan bidrage til øget afslapning og nedsat stress, fald i afhængighed af rusmidler, bedre indlæringsevne, øget selvaktualisering (forstå mere af ens indre potentiale), øget kreativitet, øget selvopfattelse og forbedrede relationer.

 

Alt det vil vi introducere på en retreat midt i den smukkeste natur på Söderåsen i Sydsverige. Vi kan naturligvis ikke fortælle om stilhed i tavshed, men der bliver rig mulighed for at afprøve det du har lært i nogle vidunderlige og stille rammer. Ved den rindende elv med lyden fra vandfaldet, foran bålet med kig til stjernerne, vandring i stilhed op til Kobberhatten med en storslået udsigt over Söderåsen Nationalpark og hvil med ryggen op i mod et trehundere år gammelt egetræ.

 

Vi skal bo på Klåveröd Vandrarhem, der til trods for sin status som vandrerhjem kan måle sig med et seks-stjernet hotel. Du kan vælge dit eget værelse eller en hytte midt i skoven. Badefaciliteter er i top, ligesom fællesomådet (undervisningslokalet) med smukke møbler og brændeovn.

 

Vores retrat foregår over to hele dage, med to overnatninger og fuld pension. Hvis det er godt vejr vil vi den ene aften tilberede en forrygende middag over bål på kanten af en lille sø. Noget af undervisningen foregår indendørs, men det meste af tiden har vi øvelser uden for, så husk derfor fodtøj og beklædning til vandring.

 

Vi mødes onsdag på vandrerhjemmet og du kan finde adressen på www.klaverodsvandrarhem.se. Hvis du ikke komme i egen bil kan du tage toget fra Helsingborg Central til Klippan (ca. 30 min.), hvor vi henter dig ved stationen.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Efterår 2015

 

Undreholder

166Chris Hahn – grundlægger af idéSelskabet. Udforsker og Undreholder.

Jeg elsker alt det der spirer, sprudler, er finurligt, skørt og har skæve inspirationer. Men for at udvikle og skabe, har det været vigtigt for mig, at have en dyb indsigt inden for de givne områder jeg arbejder med. Derfor har jeg også brugt mere end 10.000 timer for at blive klog på bl.a. den seneste hjerneforskning, psykoterapi, mindfulness, filosofi, biofili, biomimetik og naturens positive effekt for helbredet. Emner, der sat sammen på en ny måde, kan skabe en mere effektiv tilgang til at udnytte vores kreative og empatiske ressourcer langt mere optimalt. Og det er jo netop dét idéSelskabet handler om!

 

 Sted

Klåveröd Vanrarhem på Söderåsen i Skåne

 

Pris

Kr. 2.600 pr. deltager  

 

Tilmelding

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.