idéSelskabet | Forandre verden?
22052
post-template-default,single,single-post,postid-22052,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Forandre verden?

Forandre verden?

Hvis du fik chancen, ville du så forandre verden? Selvfølgelig ville du det. Der er rigtig meget du ville ændre lige nu, hvis du fik en tryllestav.


Verden er i desperat behov for at blive et bedre sted. Så meget at vi ligger vågne om natten, og bekymrer os. Gennem dagen er vi opmærksomme på alle de mange små og store ting der virker forkert. Og i opstemte øjeblikke tillader vi os selv at drømme, og skaber en parallel verden med skønhed og retfærdighed

 

Men vi konkluderer hurtigt, at dét at forandre verden er hårdt arbejde, hvis ikke umuligt. Og så gør vi alligevel ikke en gang forsøget.

 

Det er en skam, fordi dét aktivt at skabe forandring bringer også fordele for os som individer. Vi opdager dybere ressourcer af empati og muligheder for at være kreative. Endnu bedre, det viser sig at forandring giver en blivende følelse af tilfredsstillelse – ikke bare når man har løst opgaven, men hele vejen i forløbet.

 

Vi ønsker alle, at leve i en bedre verden, men oplever ofte at vi ikke har muligheden for at gøre en forskel. Foredraget vil demonstrerer, at vi kan – altså gøre en forskel! Gennem generationer er samfundet nemlig blevet transformeret ved aktioner af individer som forstod, at hvis de ikke kunne lide det eksisterende, var det muligt at ændre det.

 

Foredraget kombinerer frisk indsigt fra historie, politik og moderne kultur, og med kærlige små skub få dig til at træde ud over sløvhed og ligegyldighed. Vi vil ”klæde dig på” til at identificere hvor du kan gøre en forskel og inspirere dig til tage de første vigtige skridt hen imod forandring. Beskæftige dig med noget der giver livet retning og mening.

 

Om foredragene

Vores foredrag er designet til at give en værdifuld indsigt i livets store temaer. Du vil blive udfordret til at tænke dybt over emner der berører vores samfund. Du får inspiration og værktøjer til at handle. Der vil være rum til at dele dine tanker, idéer og erfaring med andre nysgerrige deltagere med åbent sind.

Efterår 2015

 

Undreholder

166Chris Hahn – grundlægger af idéSelskabet. Udforsker og Undreholder.

Jeg elsker alt det der spirer, sprudler, er finurligt, skørt og har skæve inspirationer. Men for at udvikle og skabe, har det været vigtigt for mig, at have en dyb indsigt inden for de givne områder jeg arbejder med. Derfor har jeg også brugt mere end 10.000 timer for at blive klog på bl.a. den seneste hjerneforskning, psykoterapi, mindfulness, filosofi, biofili, biomimetik og naturens positive effekt for helbredet. Emner, der sat sammen på en ny måde, kan skabe en mere effektiv tilgang til at udnytte vores kreative og empatiske ressourcer langt mere optimalt. Og det er jo netop dét idéSelskabet handler om!

 

Program

19.00  Velkommen og drinks

19.15  Foredrag

20.30  Dialog

 

 Sted

Café Rosenhuset

Vedbæk Strandvej 378

2950 Vedbæk

(Tre minutter fra Vedbæk Station)

 

Pris

Vores prispolitik er enkel – du betaler dét du mener foredraget var værd for dig! Blev du klogere, gladere og/eller fik du inspiration til at udleve din passion?

 

Tilmelding

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.