idéSelskabet | Inspiration
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Inspiration

BLOG

På vores blog beskriver vi de mange aktiviteter, og giver inspiration til nye. Vi gør meget ud af at fortælle om de seneste “findnings” inden for international forskning og ikke mindst de nye trends rundt i verden. Derfor er en del af vores posts på engelsk. Vi håber naturligvis, at du vil kommenterer og bringe nye idéer i spil!

SEE MORE
FOREDRAG

Foredragene – eller LoungeTalks, som vi kalder dem – har til formål, at give dig en masse inspiration til nye idéer og stof til eftertænksomhed, nysgerrighed og utrolighed. Til at møde ligesindede, der ønsker at have en dialog om de mange muligheder, de er mener kan bidrage til udvikling af et bedre og smartere samfund. Foredragene bygger på al den viden vi har opsamlet om det givne emne, med udgangspunkt i den seneste forskning, nyeste litteratur og aktuel “best practice” rundt i verden. Tilsat farve , lidt fanden-i-volskhed og humor. Vi kalder derfor også vores foredrag  for “wise-up-comedy”.

 

Gennemgående tema for foredragene er inspiration til hvordan vi kan leve klogt og godt – udnytte vores potentiale, kreativitet og visdom. Til glæde for andre – og dermed også for os selv!

 

Læs programmet for foråret her…..

SEE MORE
LITTERATUR/LINKS

Vi udarbejder litteraturlister i takt med at vi læser fagbøger, forskningsrapporter, skønlitteratur, poesi og magaziner inden for de områder vi mener kan give inspiration til nye projekter med samfundsmæssigt sigte. Du kan f.eks. følge os på PINTEREST, og vi håber, at du bliver lige så optaget af disse idéer, som vi selv har været.

 

Du er meget velkommen til at komme med forslag til ny litteratur som du mener vi og andre kan have glæde af!

SEE MORE
VIDEOER

Vi har ladet os meget inspirere af talks fra bl.a. TED, Big Think, School of Life, Harvard University, MIT og Stanford University. Derfor bringer vi løbende nye optagelser fra disse kilder om emner der kan give stof til eftertanke, nye idéer og en oplevelse af “wow” – når de kan så kan vi også.

SEE MORE