idéSelskabet | Virksomheder
22217
page-template-default,page,page-id-22217,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Virksomheder

Tilbud til “forestillingsparate” virksomheder!

idéSelskabet er noget andet end de standard rådgivningsfirmaer du kender. ideSelskabet er formet og rundet af mennesker med en tung erfaring fra erhvervslivet og NGOér, udtryk og indtryk fra kunstens verden, viden fra forskningen, indsigt fra filosofi og psykologi. Suppleret med farver og en masse erfaring fra de, der er tæt på livet som det leves i hverdagens accelererende kultur – skolelære, håndværkere, servicefag og sundhedspersonale. 

 

Fælles for dem er, at de brænder for at bruge deres erfaring og kompetence til at skabe unikke løsninger. Nye produkter, ydelser, kommunikation, organisationskulturer og oplevelser, de selv kan stå inde for. Løsninger der overrasker positivt, underholder og skaber kontakt mellem kunder og virksomhed på et mere meningsfuldt og dybere følelsesmæssigt niveau end man ser i dag.

 

Vi gør det fordi vi tror – nej, vi ved – at der er brug for en helt ny tænkning omkring produktudvikling, branding, kommunikation og medarbejderkultur. Lige som borgerne har en mere og mere udbredt politikerlede, ser vi også en voksende skepsis overfor virksomheder, der ikke gør sig umage omkring deres produktudvikling, reklame/kommunikation og organisationskultur.

 

idéSelskabet har altså sat nogle eksisterende størrelser sammen på en ny måde, og ud af det er der udsprunget en række spændende tiltag, som vi gerne vil dele med de forestillingsparate virksomheder i Danmark, gennem talks, workshops og retreats inden for følgende områder:

 

  • Kreativitet
  • Well being
IMG_4169

Enhver virksomhed, organisation og kultur er forskellig. Vi ved at “one-size” ikke passer til alle. Derfor ønsker idéSelskabet at skræddersy vores samarbejde med kunder. Om det er at sammensætte et mix af eksisterende Talks eller skabe en helt ny workshop, arbejder vi tæt sammen med dig for at gøre tingene ordenligt.

LookAfter
Kreativitet

Viden, kompetence og praktiske evner er basale forudsætninger for succes i virksomheden. Men isoleret set vil disse størrelser ikke skabe en dynamisk og kreativ udviklingskultur, der differentierer sig fra andre virksomheder.

 

Mere end nogensinde, er det nødvendigt at virksomhed og medarbejdere kan skabe kreative idéer, kommunikere engageret og skabe meningsfulde relationer med mennesker omkring dem.

 

De fleste er enige om, at kreativitet er en vigtig parameter i opstart af et projekt eller ny virksomhed. Men i en stærkt stigende innovationsdrevet økonomi er forestillingsevne, idéer og passion hos alle ansatte i høj grad også med til at understøtte en eksisterende virksomhed og hjælpe den til at vokse.

 

Vi kan hjælpe dig med at give næring til kreativitet hos alle ansatte, og skabe et miljø hvor gode idéer kan blomstre.

 

Talks og Workshop

 

 

 

 

Well Being

Effekten af medarbejdernes indsats, og deres evne til at slappe af i fritiden, kan være forhindret på grund af presset med for store udfordringer og forventninger – eller i andre tilfælde, af kedsomhed og for få udfordringer.

 

Men en sund og glad arbejdsplads kræver mere end fravær af pres og kedsomhed. Meningsfyldte opgaver, en følelse af at alle deler samme mission og positive tilbagemeldinger fra kolleger, spiller en stor rolle.

 

”Well being” opstår ikke ved en bedre lønpakke. Det sker snarere når ansatte har friheden til, at gøre hvad der er det naturlig rigtige for dem. Det skaber engagement, mindre stress og i den sidste ende succes for virksomheden.

 

Talks og Workshops

 

 

 

 

 

 

 

7

Kontakt os venligst for mere information om hvordan vi kan arbejde sammen, eller arrangere et møde.

 

Chris Evers    +45 6021 2483

Mail                  info@ideselskabet.dk