idéSelskabet | Giv mening
21104
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21104,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Giv mening

Giv mening

Al forskning peger på, at jo mere vi holder os i gang som ældre – såvel fysisk som psykisk – jo bedre har vi det i længere tid, og jo kortere kan vi forvente at leve med de skavanker, der opstår med alderen. Så det giver mening – for dig og mig – at være aktiv!

 

Men dét der giver mest mening – dét der altså gør rigtig godt – er at gøre noget godt for andre. For samfundet, for grupper eller individer. Dine venner vil opfatte det som frelst, sandsynligvis fordi de ikke har prøvet det endnu! Forskningen viser nemlig, at den absolut bedste medicin mod skrøbelighed og ensomhed er, at gøre godt. Gøre noget, der giver mening for én. At bidrage!

 

Er det ikke fantastisk? At dét der giver mening for dig, og som holder dig i form samt ved dine ”fulde fem”, rent faktisk kan bidrage til en udvikling af velfærden? Til at overholde vores indbyrdes aftale om, at efterlade et bedre samfund til vores børn og børnebørn. Læs mere om “Den sociale kontrakt”!