idéSelskabet | Dit visitkort?
21105
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21105,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Dit visitkort?

Dit visitkort?

Hvad skal der stå på dit visitkort efter du har forladt arbejdsmarkedet?

 

Pensionist eller Projektleder? Svaret på det spørgsmål, handler grundlæggende om, hvorvidt du vil passe dig selv og egne interesser: Eller måske snarere efterlade et bedre samfund til vores børn og børnebørn?

 

Det lyder måske lidt stort dét med sådan at redde dine børnebørn og hele verden. Men så start i det små. Meld dig under fanerne i idéSelskabet, og bliv en del af den bevægelse, der vil skabe nye løsninger på de direkte og indirekte samfundsmæssige udfordringer i dagens Danmark. Løsninger gennem udvikling af nye projekter og virksomheder – såvel kommercielle som social økonomiske.

 

Og udfordringer er der jo nok af: Flere ensomme ældre, længere venteliste på behandling, fraflytning fra landdistrikter, flere og flere børn lever i langvarig fattigdom, flere unge blandt flere hjemløse, mindst støtte til børn med størst behov, flere børn og unge der er ensomme, der bliver mobbet, gør skade på sig selv, forsøger selvmord eller lider af depression.

 

De eksisterende organisationer kender naturligvis disse udfordringer. Børns Vilkår, Red Barnet, Ældre Sagen, Hus Forbi, Livslinien, Ventilen og mange andre organisationer, gør hver dag en enorm indsats for at reparere på de nævnte forhold, alt i mens politikerne laver nye reformer.

 

Men vi skal gøre det bedre og mere effektivt! Vi er nødt til at finde nye, langsigtede og effektive løsninger. Vi skal mere end bare nye reformer. Reformer er tydeligvis ikke vejen frem. Det er simpelthen bare et forsøg på at forbedre en model, der ikke virker længere. Det handler ikke om evolution men om revolution. En transformation til noget andet og bedre.