idéSelskabet | Foredrag / Lounge Talks
21103
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21103,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Foredrag / Lounge Talks

Foredrag / Lounge Talks

 

Foredragene (LoungeTalk´s) i dette forår, tager udgangspunkt i en bog jeg er i færd med at skrive. Den seneste forskning peger på, at hvis vi som individer har større indsigt i hjernens funktioner, kan det bidrage til at forebygge eller reducere stress, depression og angst. Supplerer vi endvidere denne indsigt med ophold i naturen, bliver udbyttet endnu større.

 

Emnerne viser sig særdeles aktuelle, da Verdenssundhedsorganisationen WHO vurderer, at stress og dens følgevirkninger, er på vej til at blive en af de største trusler mod sundheden.

 

Men en større indsigt om hjernen har også andre positive effekter, inden for de områder som idéSelskabet ønsker at opdyrke: bedre indlæringsevne, øget kreativitet og større empati. Det er nemlig grundstofferne i vores arbejde. Forskningen viser i øvrigt, at disse kan udvikle sig gennem hele livet!

 

Med arbejdet omkring bogen, har jeg altså været vidt omkring. Den viden og indsigt vil jeg meget gerne dele med dig, gennem en række Loungetalks. Uformelle foredrag i smukke omgivelser, hvor deltagerne meget gerne må komme med idéer, erfaring og eksempler.

 

Læs programmet her….