idéSelskabet | De næste 28 år?
21099
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21099,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

De næste 28 år?

De næste 28 år?

Så hvad skal du lave de næste 28 år?

 

Inden du valgte at blive en del af idéSelskabet var du formentlig ikke i tvivl. I alle tilfælde ikke, hvis du ligner de ca. 1.000 vi har spurgt, om hvordan de vil tilbringe deres otium. Svarerne i undersøgelsen var typisk: ”Jeg skal læse de bøger jeg ikke fik læst mens jeg arbejdede, male sommerhus, besøge kulturelle og eksotiske rejsemål, ommøblere lejligheden efter, at børnene er flyttet hjemmefra, spille golf og slappe af!”

 

Det lyder jo meget hyggeligt! Men netop disse aktiviteter vil der typisk gå tre til fire måneder med. Så et relevant spørgsmål er: ”Hvad skal du så lave de næste 28 år – den tid du kan forvente, at leve et raskt og sundt liv?”.

 

Svaret på det sidste spørgsmål er som regel: ”Det ved jeg ikke!”

 

Vi har været gode til at planlægge vores karriere med uddannelse og efteruddannelse. Sat os mål for det næste skridt op af karrierestigen, og koordineret det med behovet for, at være sammen med børn og venner. Dyrke de fritidsaktiviteter, der kunne bidrage til at holde os i form fysisk og psykisk.

 

Nu er vi nået til vores såkaldte otium, men det er småt med planlægning for den næste fase af livet. Skulle vi ikke starte en Karriere 2.0 sammen, have det forrygende og planlægge turen undervejs?

 

“Det dér otium, er jeg holdt op med at tage. Jeg røvkede mig jo bare!”